Крохмаль-індикатор являє собою порошок білого чи злегка кремуватим кольору, розчинний у киплячій воді з утворенням прозорого або злегка опалесцирующего розчину, не окладу при охолодженні, не розчинний у спирті. Запах властивий крохмалю. Молекулярна маса: 162,14*n р/моль. Крохмаль широко поширений в рослинах і є для них резервним джерелом енергії. В основному він міститься в бульбах, насінні та коренях у вигляді зерен. Залежно від рослини, зерна відрізняються за формою і розміром (в середньому 0,002-0,15 мм). Найбільшими є зерна картопляного крохмалю. У зернових вміст крохмалю досягає ~70 % (у зернах рису до 80 %), в картоплі ~20 %. Основними сировинними джерелами отримання крохмалю є картопля і кукурудза.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Колір | білий |
Молярна маса | 162.141 × n г/моль |
Хімічна формула | (С6Н10О5)n |
Стан | порошок |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте