Лимоннокислий калій (цитрат калію) — сіль, отримана при взаємодії калію і лимонної кислоти. Це біла речовина з кристалічною структурою, добре розчиняється у воді, має легкий солонуватий смак. У промисловості цитрат калію отримують реакцією взаємодії поташу (він же карбонат калію або їдкий калій) і лимонної кислоти. Використовують лимоннокислий калій тризаміщені 1-водний як харчову добавку (Е332) в харчовій промисловості, при виробництві кондитерських, консервних, хлібобулочних, молочних і інших виробів.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Молекулярна маса | 306.39 г/моль |
Щільність | 1,98 г/см3 |
Хімічна формула | K3C6H5O7 |
Колір | білий |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте