Аскорбінова кислота — білий кристалічний порошок кислого смаку. Легко розчинний у воді (1: 3,5), повільно розчинний в етанолі (1:30), абсолютному спирті (1:50), гліцерині (1:100), пропіленгліколі (1:20). Розчинність у воді: 80,0% при 100 °C; 40,0% при 45 °C. Практично нерозчинний в ефірі, бензолі, хлороформі, петролейном ефірі, оліях, жирах. Під впливом повітря і світла поступово темніє. У сухому вигляді стабільний на повітрі, водні розчини на повітрі швидко окислюється. Молекулярна маса 176,13.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Температура плавлення | 190°C |
Щільність | 1.69 г/см3 |
Молярна маса | 176.13 г/моль |
Хімічна формула | C6H6O6 |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте