Фруктозу як замінник цукру ефективно використовують для здорового харчування в усьому світі. Фруктоза добре розчинна у воді, тому широко використовується в домашній кулінарії для приготування напоїв і молочних продуктів, при консервуванні овочів, фруктів, для приготування випічки, варення, фруктових салатів, морозива, десертів зі зниженою калорійністю. Вона має властивість посилювати аромат ягід, фруктів, особливо це помітно при приготуванні фруктових і ягідних салатів, варення, джемах, соках.
Страви, де цукор замінений фруктозою, відносяться до так званих продуктів здорового харчування.
Такі продукти малокалорійні, не провоцинкованнаяируют карієс, володіють тонізуючим ефектом, краще засвоюються організмом, ніж продукти з цукром. Вони
залишаються свіжими набагато довше, оскільки фруктоза має властивість зберігати вологу.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Температура плавлення | 103 |
Щільність | 1,695 г/см3 |
Температура кипіння | 440 |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте